28 de març del 2020

CONCURS DE REPTES!

Imagineu els vostres pares fent el pallasso? Al vostre germà o germana fent postures impossibles de ioga? No ho dubteu! A partir d’avui reteu als vostres amb accions divertides. 

Per realitzar aquests reptes no és necessari que tingueu una gran infraestructura, podeu fer-los amb molt poc material i un espai petit. Així que no teniu excuses! 😉

Volem proposar-vos alguns reptes per passar un dia amb els vostres amics o família. Podeu dir als vostres companys que el facin a casa i us enviïn el vídeo, però seria divertit veure’l en directe, així que en aquest temps on ens comuniquem mitjançant la videoconferència no dubteu en proposar-los.

A més, des d'Educació Física us volem proposar fer un concurs entre cursos. Com podem participar? La idea seria que ens féssiu arribar els vostres vídeos en aquest correu: efclaretbarcelona@gmail.com, amb el vostre nom i curs, d'aquesta manera nosaltres el veurem i us donarem per vàlid la superació del repte. Aleshores, un cop tinguem l'evidència us sumarem un punt al vostre curs. Així doncs, heu d'intentar ser el curs que més reptes supera. És important que sapigueu que els vostres vídeos no els penjarem aquí, sinó que crearem a la web de l'escola un espai per posar-los, ja que allà estan protegits i així també podreu veure les evidències. 


Aleshores, esteu preparats? 3...,2...,1..., que comencin els reptes! 


REPTE Nº 1: 

REPTE Nº 2:


REPTE Nº 3:

REPTE Nº 4:

REPTE Nº 5:

Riures i llàgrimes inevitables!



RESULTATS: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada