8 d’abril del 2020

LLIBRES I ESPORT, ÉS POSSIBLE?

La lectura us proporcionarà cultura i és una font de recreació i goig. La lectura és un vincle per l’aprenentatge, el desenvolupament de la intel·ligència, fomenta les habilitats del nostre pensament creatiu, brinda grans oportunitats per créixer i desenvolupar-se mentalment, augmenta el llenguatge i el desenvolupament del vocabulari, a més, contribueix en la millora de la qualitat i la participació en la nostra vida social.

Els vostres mestres d’Educació Física som uns apassionats a la lectura, i sabem la importància que té, ja que ens ajuda a desenvolupar molts valors que necessitem al dia a dia com ara: ser persones tolerants, solidàries, cíviques, sanes i humanes.

Al llarg d’aquests dies podeu aprofitar per llegir en família i crear una atmosfera de lectura entre tots. A més, podeu crear un debat per compartir les històries entre tots.

Per animar-vos a llegir us deixem uns quants títols de llibres relacionats amb el món de l’Educació Física, ja veureu que no tots són de llegir i prou sinó que alguns us proporcionaran algunes activitats per poder fer



Tranquils i atents com una granota. Eline Snel

L'autora del llibre ha creat un mètode de meditació senzill per ensenyar-nos a estar calmats i atents. Ens ajudarà a prendre consciència del nostre cos i les emocions!


La familia Troradeporte. Una col·lecció de Carmen Gil


La família trota-esport els enamora anar de viatge i conèixer altres cultures, però el que més els agrada és l'esport. Aleshores, decideixen anar als Jocs Olímpics. La recomanem als nens de primer, són contes en rima que els ajudarà a engrescar-se en el món de la lectura!

Els cinc cracs. Una col·lecció d'Andreas Schlüter i Irene Margil

Un grup d'amics que se'ls hi donen molt i molt bé els esports. Tots ells hauran de competir en les diverses proves esportives, però a més hauran de resoldre misteris inquietants. 

Juguemos a hacer yoga. Lorena Pajalunga

Una breu introducció al ioga a través d'un relat, on mostra disset postures senzilles, que s'expliquen i s'il·lustren pas a pas. Aconseguireu omplir-vos d'energia positiva i trobar calma i serenitat en el vostre dia. 

De niñas a leyendas. Taller de solidaridad

25 dones esportistes que han fet història, no us expliquem res més, ara us toca a vosaltres llegir-lo! 


Atlas de fútbol. Clibe Gifford i Tracy Worrall

Sou fanàtics al futbol? En aquest atles trobareu dades sobre la història del futbol i dels jugadors més llegendaris. Trobareu curiositats del vostre esport i les podreu compartir amb amics i familiars. 

Laboratorio de deportes. Norberto Domínguez

T'animes a fer la volta al món amb els protagonistes d'aquest llibre!

LA MÀGIA DE LLEGIR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada