29 d’abril del 2020

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

Avui és un dia per felicitar a tots els artistes que venen del món de la dansa! Avui, 29 d'abril és el dia Internacional de la Dansa! 

Què és el ball? 

És una forma d'art que es crea recreant intencionalment seqüències seleccionades de moviment humà, que poden ser amb valors d'estètica i simbolisme. 


Us deixem un petit vídeo amb alguns exemples, però esperem que us animeu i compartiu en el comentaris altres estils de balls! Si sou ballarins o ballarines podeu compartir amb nosaltres la vostre experiència! 



FELICITATS ARTISTES! 

28 d’abril del 2020

SEGUIM AMB EL CONCURS DE REPTES!

NOIS I NOIES!!!!

Els mestres d'Educació física us proposem nous reptes per aquesta setmana!, esperem rebre vídeos i poder sumar punts als cursos.

Què us ho hem posat molt difícil?, estem segurs que ho podeu aconseguir! Som-hi, estem pendents per veure quin és el curs que supera més reptes.



23 d’abril del 2020

FELIÇ DIADA!

Els mestres d'Educació Física us volem desitjar una feliç dia, encara que és diferent, segueix sent especial! 


Us desitjem que paseu un gran dia! 


En l'última publicació us recomanem alguns llibres que podeu regalar-vos i us animeu que compartiu amb nosaltres i amb els vostres companys quins són els que més us agraden. Ho podeu escriure als comentaris, així tots els veiem! 


8 d’abril del 2020

LLIBRES I ESPORT, ÉS POSSIBLE?

La lectura us proporcionarà cultura i és una font de recreació i goig. La lectura és un vincle per l’aprenentatge, el desenvolupament de la intel·ligència, fomenta les habilitats del nostre pensament creatiu, brinda grans oportunitats per créixer i desenvolupar-se mentalment, augmenta el llenguatge i el desenvolupament del vocabulari, a més, contribueix en la millora de la qualitat i la participació en la nostra vida social.

Els vostres mestres d’Educació Física som uns apassionats a la lectura, i sabem la importància que té, ja que ens ajuda a desenvolupar molts valors que necessitem al dia a dia com ara: ser persones tolerants, solidàries, cíviques, sanes i humanes.

Al llarg d’aquests dies podeu aprofitar per llegir en família i crear una atmosfera de lectura entre tots. A més, podeu crear un debat per compartir les històries entre tots.

Per animar-vos a llegir us deixem uns quants títols de llibres relacionats amb el món de l’Educació Física, ja veureu que no tots són de llegir i prou sinó que alguns us proporcionaran algunes activitats per poder fer



Tranquils i atents com una granota. Eline Snel

L'autora del llibre ha creat un mètode de meditació senzill per ensenyar-nos a estar calmats i atents. Ens ajudarà a prendre consciència del nostre cos i les emocions!


La familia Troradeporte. Una col·lecció de Carmen Gil


La família trota-esport els enamora anar de viatge i conèixer altres cultures, però el que més els agrada és l'esport. Aleshores, decideixen anar als Jocs Olímpics. La recomanem als nens de primer, són contes en rima que els ajudarà a engrescar-se en el món de la lectura!

Els cinc cracs. Una col·lecció d'Andreas Schlüter i Irene Margil

Un grup d'amics que se'ls hi donen molt i molt bé els esports. Tots ells hauran de competir en les diverses proves esportives, però a més hauran de resoldre misteris inquietants. 

Juguemos a hacer yoga. Lorena Pajalunga

Una breu introducció al ioga a través d'un relat, on mostra disset postures senzilles, que s'expliquen i s'il·lustren pas a pas. Aconseguireu omplir-vos d'energia positiva i trobar calma i serenitat en el vostre dia. 

De niñas a leyendas. Taller de solidaridad

25 dones esportistes que han fet història, no us expliquem res més, ara us toca a vosaltres llegir-lo! 


Atlas de fútbol. Clibe Gifford i Tracy Worrall

Sou fanàtics al futbol? En aquest atles trobareu dades sobre la història del futbol i dels jugadors més llegendaris. Trobareu curiositats del vostre esport i les podreu compartir amb amics i familiars. 

Laboratorio de deportes. Norberto Domínguez

T'animes a fer la volta al món amb els protagonistes d'aquest llibre!

LA MÀGIA DE LLEGIR!